Broches

Of het nu om een klassiek of modern ontwerp gaat, bij Sipkes Edelsmeden vindt u het allemaal. Bij ons in de winkel is er breed scala aan ontwerpen en modellen broches te vinden. De broches bij Sipkes Edelsmeden komen niet alleen uit eigen atelier maar ook bij andere edelsmeden vandaan.

 

De hiernaast afgebeelde broche is 14 karaat Wit- en Geelgoud.

Zilver,  Geel-,  Wit- of Roodgoud, 14 of 18 karaat, ook Platina behoort tot de mogelijkheden. Met of zonder steen, of misschien wel met meer dan één steen.  Voor elk budget hebben wij iets in huis.

 

De hiernaast afgebeelde broche is 14 karaat Geelgoud met een 1.25 crt rode Saffier in Kussen slijpvorm.

Ondanks onze grote collectie kan het voorkomen dat net dat ene broche er niet tussen staat. Ook dat is geen probleem. Bij Sipkes Edelsmeden kunt u samen met één van onze edelsmeden tot een ontwerp komen naar uw eigen idee. Of u laat het volledig aan ons over en wij gaan aan de slag met uw ideeën. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

De hiernaast afgebeelde broche is 14 karaat Witgoud met een 0.63 crt rode Saffier in Baguette slijpvorm.

 

Indien een broche net niet helemaal lekker valt, dan passen wij dit voor u aan zodat deze wel goed zit! Wilt u een bepaald model een stukje langer, of juist korter of een andere aanpassing? Vraag naar de mogelijkheden!

 

De hiernaast afgebeelde broche is 14 karaat Wit- en Geelgoud met een 0.08 crt briljant  slijpvorm diamant