Dit is waar we op dit moment aan werken

 • start opheffingsuitverkoop

  16 maart 2024

  Tijd voor iets nieuws ?

  Bovenstaande kan je op twee manieren uitleggen: tijd voor een nieuw sieraad en een andere uitleg is dat de tijd is aangebroken om iets anders te gaan doen.

  Mijn ouders zijn op 15 mei 1969 onze sieraden boetiek Sipkes begonnen en inmiddels zijn we 55 jaar verder. De basis is nog steeds hetzelfde het zelf ontwerpen en maken van sieraden, en deze zijn te koop in onze winkel. De persoonlijke aandacht is altijd het belangrijkste aspect geweest. Een groot aantal klanten van het eerste uur komen nog steeds bij ons en inmiddels ook hun kinderen en kleinkinderen.

  Met een dubbel gevoel betekent iets nieuws voor ons dat voor Joost na 40 jaar dienstverband de tijd is aangebroken om te gaan genieten van zijn pensioen. Inmiddels werk ik zelf al 37 jaar met Joost en kunnen we lezen en schrijven met elkaar. Samen hebben we altijd een bepaald niveau kunnen waarmaken die we beloven in de winkel. De laatste 10 jaar hebben we gezocht naar uitbreiding van ons team om dit niveau voort te zetten maar dit blijkt moeilijker dan gedacht.

  Dit heeft mijzelf ook aan het denken gezet, wat drijft je? Voor mij is dat het waarmaken van wat je beloofd. Achter je product staan voor de volle 100%. Dit betekent ook dat je altijd 24/7 met de winkel en alles wat daarbij komt kijken bezig bent. Nu is het moment voor reflectie voor mij en heb ik besloten om de winkel na zoveel mooie jaren te gaan sluiten.

  Gelukkig betekent dit nog niet dat er geen gelegenheid meer is om nog iets nieuws te laten ontwerpen en/of maken. We verwachten dat dit nog tot ongeveer half oktober 2024 kan, afhankelijk van de aanloop.

  Vanaf heden starten we met de opheffingsuitverkoop van de winkelcollectie. Inmiddels staat onze hele winkelcollectie op www.sipkesedelsmeden.nl met bijbehorende kortingen. Ook zijn we nog een aantal nieuwe ontwerpen aan het afmaken. Zodra deze klaar zijn zullen we ze ook live zetten op onze website. Houdt deze vooral in de gaten.

  Zijn er speciale wensen, dan is het ook altijd nog mogelijk om een afspraak te maken, voorlopig zijn we nog minimaal tot het einde van dit jaar geopend.

  Winkel openingstijden :

  dinsdagen op afspraak.

  woensdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur.

   

   

   

 • Parelhanger

  30 december 2023

  Het laatste sieraad dat we in 2023 gemaakt hebben is klaar !

  witgouden hanger met diamant en Tahitie parel € 750,-
  We wensen iedereen een mooi 2024 !
  Team Sipkes Edelsmeden

   

 • Bijna klaar, opaal hanger

  7 december 2023

  Bijna klaar.... witgouden hanger met in het midden een blauw-groene Opaal. Hieromheen een dubbele rand met briljantjes bezet.

  Tussen Kerst en oud en nieuw zijn we gewoon geopend van 10.00 tot 17.00

 • Agaat oorhangers

  16 november 2023

  Eindelijk hebben we even tijd gevonden om weer eens wat nieuwe dingen af te maken voor de winkelcollectie.

  Geelgouden oorhangers met groene gegraveerde Agaat druppels. Iets voor Kerst ?

  € 375,-

   

 • Opfrissen

  11 oktober 2023

  lekker de boel even aan het opfrissen, nieuwe kleur op de wand, andere foto aan de muur. Ook de etalage gedaan, alles gepoetst dus alles ligt er weer blinkend bij.

   

 • Gouden basgitaar

  24 juni 2023

   

  Vanaf 22 augustus zijn we op dinsdag gesloten

 • Robijn hanger

  4 mei 2023

  Net klaar deze nieuwe witgouden hanger met 2 diamanten en in het midden een vol rode Robijn.

   

   

 • Oranje saffier ring

  23 maart 2023

  Al een lange tijd hadden we een een paar vierkante Saffieren liggen. Eindelijk de tijd gevonden om er wat mee te doen. Vanzelfsprekend van deze ring ook in witgoud of roodgoud en met andere kleur stenen.

   

 • Jorg Heinz

  9 maart 2023

  Vandaag de vertegenwoordiger van Jorg Heinz op bezoek gehad. Inmiddels hebben ze ook een collectie armbanden met hun welbekende wisselsysteem. Over een week of 8 hebben we een aantal nieuwe armbanden, kettingen en sluitingen in de etalage liggen.

   

 • Tahitie oorhangers

  21 februari 2023

  Net aan de collectie toegevoegd, echt heeeele mooie oorhangers. Geelgoud met 50x briljant en Tahitie Parels.

  art : 28483 € 2960,-

  we zijn gesloten van 25 tm 27 april