Dit is waar we op dit moment aan werken

 • Ring voor mij

  17 september 2021

  Na jaren denken, ben ik eindelijk aan een nieuwe ring voor mezelf begonnen. Eerst in een 8 mm dikke plaat edelstaal een gat geboord. Hierna een vierkant eromheen uitgezaagd en nu de hoeken afronden.

   

   

 • Nieuwe hangers

  18 juni 2021

  Weer een paar nieuwe varianten gemaakt. Bij aankoop van één van deze hangers, een zilveren jasseron-, venetiaans- of ankercollier cadeau. In de winkel hebben we nog meer keus.

  LET OP : wij zijn zijn gesloten van 25-7-2021 tm 9-8-2021

 • Expirimentje

  18 juni 2021

  Even wat expirimenteren. 12 mm brede ring....... maar wat gaan we er mee doen.

  to be contunued

  LET OP : wij zijn gesloten in verband met vakantie van 25 juli tot en met 9 augustus.

 • Van goud van klant

  14 mei 2021

  Van wat oude sieraden hebben dit juweel gemaakt. Eerst het goud gesmolten en de armband gesmeed. De armband sluit onder de steen dus je ziet de sluiting helemaal niet. Heb je nog goud liggen kom er eens mee langs dan kijken we samen naar de mogelijkheden !

  LET OP : wij zijn gesloten van 25-7 tot en met 9-8 in verband met vakantie.

 • Krul smeedspang

  15 april 2021

  Hammertje tik,.......en nu is die klaar. Uit 1 stuk massief goud gesmeed. Aan het einde van de Krul is een Ice Flower geslepen diamant geklemd. Ook te maken in witgoud of roodgoud. We zijn op dit moment nog 2 andere modellen aan het smeden.

  Bel ons om een afspraak te maken voor reparatie of om iets nieuws uit te komen zoeken of te laten maken : 023-5324309.

 • Ring met as

  7 april 2021

  Deze bestaande ring van de moeder van onze klant hebben we vermaakt tot een as-sieraad. Onder de navette vorm is de as verwerkt. In een midden is een Ice Flower geslepen diamant gezet, die de witgouden soort van stralen die de orinele ring had versterken. 

   

 • Paas oorhangers

  1 april 2021

  Wil je er op je Paasbest uitzien. We hebben echte Paas oorhangers gemaakt. art 27544 € 495,-

  Op goede vrijdag zijn we gewoon open, bel voor een afspraak !

   

 • Onix druppel oorhangers

  20 maart 2021

  Op op zaterdag werken we gewoon op ons atelier. Deze oorhangers van geelgoud met in druppel geslepen Onix zijn net klaar.  € 350,- art 27540. 

   

 • Lapis hanger 2

  11 maart 

  Net als vorig jaar rond deze tijd heeft Joost een nieuwe hanger gemaakt om een ruw stuk Lapis Lazuli. Hij is nog niet helemaal af. Nu eerst naar de Waarborg om hem te voorzien van het goud keur. Het zou leuk zijn als we deze hanger net zo snel verkopen als de vorige !

   

   

   

 • Nieuwe spangen smeden

  5 maart 

  Vandaag weer lekker aan het spangen smeden. Joost is de laatste nu aan het schuren. Witgoud met een grote lus aan het einde. We zijn nog aan het bedenken of er nog en steen aan toegevoegd gaat worden.