Dit is waar we op dit moment aan werken

 • Nieuw uithangbord

   
  24 september 2020
   
  De op marktplaats op de kopgetikte smeedijzeren uithangbordsteun is inmiddels mooi gestraald en gespoten. Vandaag samen met de Firma Hurkmans aan de muur gemonteerd. Ben er echt blij mee en hoort ook helemaal bij ons pand.
   
  Nu nog een mooi bord Sipkes Edelsmeden eraan laten maken.

   

 • afgegoten ring

   
  19 september 2020
   
  Inmiddels is de ring via een contra-mal in zilver afgegoten. Aan de rechterkant zit de gietaanzet er nog aan. De volgende stap is de ring helemaal mooi schuren en verder afwerken.

   

 • klavertje 4

   
  9 september 2020
   
  Nergens te vinden zo'n klavertje vier.......................dus zit er niks anders op om er zelf maar één te maken. Eerst modelleren in was. Nu gaat die eerst naar de gieter, om hem in zilver af te gieten.
   
  Wel maf want ik baal van alle klaver in m'n gras.

   

 • al weer 1 jaar

   
  20 augustus 2020
   
  Charissa maakt al weer een jaar uit van ons team. Ze heeft het enorm naar haar zin bij ons. Zo blij dat ze een mooie plant heeft meegenomen voor ons als dank voor de kans die ze bij ons gekregen heeft.
   

  Echt heel leuk ! en hopen natuurlijk dat ze nog vele jaren bij ons blijft 😃
 • platina met goud

   
  13 augustus 2020
   

  Het is heerlijk koel in het atelier dankzij de airco. Dus lekker smeden, deze oorknopjes zijn net klaar. Gemaakt van 18 karaats geelgoud met platina halve bol ertegen en nog een diamantje erin gezet. € 990,-

   

  De winkel blijft gewoon open de hele zomer.

  De werkplaats is van 4 tot en met 25 augustus gesloten. Reparaties en opdrachten zullen hierdoor langer duren.

   

   

 • Uithangbord project

   
  22 juni 2020
   

  Eindelijk een mooie uithangbord steun op de kop getikt. Mooi gesmeed en in stijl bij ons mooie pand. Nog even schilderen en dan de uitdaging om hem mooi aan de gevel te krijgen. Ook nog even een mooi naambord ontwerpen om hem compleet te maken.

   

   

   

   

 • Lapis Lazuli hanger

   
  22 juni 2020
   

  Dit deels ruwe stuk Lapis hadden we al een jaar of 4 op de tekentafel liggen. Eindelijk hebben we tijd gehad om er een hanger omheen te maken. Aangezien dit een unieke steen vorm is, zal het bij 1 hanger blijven. De diameter van de hanger is 4,5 cm.

   

   

   

 • cirkels hanger

   
  16 mei 2020
   

  Mooi als geboorte hanger deze 3 cirkels in elkaar lopend. Vanzelfsprekend kan die ook in andere kleuren goud gemaakt worden. Een Diamant of andere edelsteen toevoegen kan natuurlijk ook !

  Meteen in onze digitale winkelbestellen kan ook art 27198 € 1.590,-

   

   

   

   

 • Ring met Princess geslepen diamant

  20 mei 2020
   

  We hadden al een hele tijd een vierkante diamant liggen. Deze slijpvorm heet Princess. Eindelijk hebben we de tijd gehad om er een ring omheen te maken.

   

  Mooie ring om een huwelijksaanzoek mee te doen ? Voor andere gelegenheden is die natuurlijk ook heel geschikt.

   

   

   

   

 • Nieuwe ring

  12 mei 2020
   

  Nieuw ontwerp uit ons eigen atelier. Roodgoud € 790,- We zijn nog bezig met een witgouden met diamant. Ook is de ring verkrijgbaar in het zilver(vanaf 175,-) een diamant, robijn saffier of andere edelsteen naar eigen smaak toevoegen kan natuurlijk ook !