Onze 45 jaar Jubileumring, speciaal voor u

Al weer 45 jaar maken we sieraden in ons eigen atelier aan de Warmoesstraat. In 1969 zijn mijn ouders gestart. Mijn vader deed voornamelijk reparaties voor juweliers en als hij tijd over had maakte hij nieuwe sieraden. De werkplaats was op de begane grond en boven woonden ze. Er ontstond al vrij snel een eigen winkel doordat de nieuwe sieraden die hij maakte in de vensterbank werden gelegd. In 1970 werd het atelier naar de eerste verdieping verplaatst en werd de winkelruimte groter. Het interieur was voor die tijd al heel vooruitstrevend. In 1999 is mijn vader toch vrij plotseling overleden en heb ik, Jorrit Sipkes, de zaak met succes kunnen voortzetten.

Zonder al onze klanten zouden we nooit dit jubileum hebben kunnen halen vandaar dat we juist iets voor onze vaste klanten willen doen. De meeste grote bedrijven hebben mooie aanbiedingen voor nieuwe klanten, iets waar de meeste mensen zich aan ergeren, want er zou best ook eens iets voor de bestaande klanten gedaan mogen worden. Aangezien we niet graag seriematig willen werken, hebben we een model ontwikkeld welke in vele varianten gemaakt kan worden. Dat is ook waar Sipkes voor staat: uniek zijn. We hebben een jubileumring ontworpen die voor een speciale prijs verkrijgbaar is voor onze vaste klanten.

Heeft u een sieraad van Sipkes of heeft u onze mailing ontvangen dan kunt u gebruik maken van dit aanbod. Wilt u de ringen van dichtbij bekijken, kom dan langs in de winkel want persoonlijk aandacht is natuurlijk voor beiden veel leuker of neem eens een kijkje in onze digitale winkel. 

De de aanbieding van de jubileumuitgave is geldig tot 31 december 2014

Weetjes en feiten :

- opgericht in mei 1969

- aantal medewerkers en stagiaires die ooit bij ons gewerkt hebben : 42

- langste dienstverband : 41 jaar, Wim Groenhart

- de winkel is 5x ingrijpend verbouwd

- één van de eerste edelsmeden met een eigen website

- initiatiefnemers en sponsor van de nieuwe Haarlemse ambtsketen

- bedenkers van de Haarlems Dagblad kunst en cultuurprijs de Olifant

- makers van de gouden domino D-day dominosteen

- sponsor van de Haarlemse Muggenronde

9 Reacties

 • Ria van Westrop - van der Peet zei

  Inmiddels 2018 en kom per toeval op jullie site!
  Sinds 1973 dragen wij de speciaal voor ons ontworpen trouwringen van Rob Sipkes in het gezellige en sfeervol winkeltje in de Warmoesstraat.
  Voor de trouwringen wisten ook familie en vrienden jullie met succes te vinden.
  In 1988 zijn de ringen door jullie wat aangepast qua maat.
  Wij wonen inmiddels al jaren in Harderwijk, en komen nog graag in Haarlem.
  Wij zien heel graag een nieuwsbrief tegemoet bij jullie 50 jarig jubileum!
  Met vriendelijke groet, Ria van Westrop

 • Bas Peeters zei

  Beste Jorrit,

  Wat verdrietig voor jou, jullie, dat je je vader verloren hebt, veel sterkte toegewenst met dit verlies.

  Gefeliciteerd met dit mooie jubileum, dit soort zaken, pijn, verdriet en nieuw geluk gaan vaak samen.

  Ik heb voor mijn vrouw indertijd een mooi horloge laten maken, we woonden nog in Bennebroek en wil nu graag een kruisje laten slijpen uit een antieke zwarte schelp en daar een bijpassend kettinkje bij kopen en dus daar een hanger van laten maken. Kunnen jullie dat maken voor mij?

  Ik hoor graag van jullie.

  Een vriendelijke groet van Bas Peeters

 • Felix Schaaf zei

  Door wat zoekwerk naar 'n edelsteengraveur,(heraldiek) kwam ik toevallig je naam tegen.Ik ken Rob nog van de vakschooltijd(op het doelenplein)
  Hij was toen 'n lange magere man en we ontmoetten elkaar wel eens 'savonds in het kosthuis zoals dat toen heette samen met Harry Sparnaay, die toen een muziekinstrument,, ik dacht saxofoon speelde,kan ook je vader zijn geweest.is ook al meer dan 50jr. geleden.Ik heb vanaf 1980 als zelfstandig goudsmid voor juweliers gewerkt ben 70jr. en heb goede herinnering aan de vakschooltijd.
  met vriendelijke groet,
  Felix Schaaf
  Bergschenhoek

 • Henny van Dijk zei

  Wat ontzettend leuk dat we zo op deze manier op de hoogte blijven van jullie prachtige ontwerpen !
  Elk sieraad is echt n kunstwerk met een eigen persoonlijk verhaal.
  Gelukkig ben ik door mijn man ook verwend met prachtige sieraden ontworpen door jullie .
  Zoals jullie tijd en aandacht besteden aan klanten is echt uniek vinden wij.
  Ik kijk uit naar de eerste nieuwsbrief.
  Vr groet Henny van Dijk

 • Sonja Meekel zei

  Hallo firma Sipkes,

  Van harte gefeliciteerd met jullie 45-jarig jubileum! Vorig jaar hebben jullie voor mij een prachtig sieraad gemaakt, de hanger met het "sonnetje". Ik ben er nog steeds erg blij mee en krijg regelmatig complimenten over het originele ontwerp. Dus geef ik hierbij de complimenten door aan jullie. Op naar het volgende jubileum! Met vriendelijke groet, Sonja Meekel

 • Marijke Mathot-Adang zei

  Beste medewerkers,
  In 1976 heb ik een gouden ring gekregen van mijn man, hij is ontworpen door Wim Groenhart. Ik draag hem dagelijks, inmiddels heb ik daar een spang met gouden hanger en een bijpassende armband bij. Enkele jaren gelden heb ik nog een andere ring gekocht.Ik ben dus ook al heel lang een klant! Ik draag ook een armband, die ik heb geërfd van mijn zusje, die is ook bij Sipkes gekocht! Ik woon al heel lang in Brabant maar kom toch nog steeds terug! Ga zo succesvol door! Vriendelijke groet Marijke Mathot-Adang

 • Anita van der Wal van Leening zei

  Zo fijn te lezen van het jubileum, een prestatie! Zowel mijn moeder als ik hebben diverse sieraden van u ( 4 ringen en horloge met briljant) Ik wens u succesvolle en geinspireerde jaren toe!

Een reactie plaatsen