Nol Sieraden

De basis van de collectie is reeds jaren geleden gelegd. De sieraden van N()L zijn een klasse apart. Ze onderscheiden zich door hun eenvoud en strakke vormgeving. Elk ontwerp is zodoende tijdloos en wekt bewondering bij kenners van zuiver handwerk. De sieraden worden immers stuk voor stuk met de hand gesmeed in kleine series in goud of zilver of uit een combinatie van beide. Geslagen schoonheid.

Even kenmerkend als geavanceerde apparatuur voor een high-tech bedrijven is, is de eenvoud van de uitrusting voor de edelsmederij. Hier komt het aan op vakkundigheid en is het gereedschap slechts een handzaam instrument omde vaardige handen met een grenzeloos gevoel voor detail tot uiterste prestaties te bewegen. Fabrieksproductie is dan ook ondenkbaar bij de vervaardiging van dit soort gouden en zilveren sieraden. De kwaliteit van het werk is onlosmakelijk verbonden met de exclusiviteit.

Een achttal gekwalificeerde edelsmeden is dagelijks bezig om met vakmanschap de ontwerpen hun definitieve vorm te geven. Hun signatuur is herkenbaar aan de eigen hamerslag, subtiel doch kenmerkend voor de edelsmid. De liefde voor hun vak valt dan ook aan elk werkstuk af te lezen.

 

Voor ieder wat wils en voor elk budget iets passends :

- Spangen (zilver vanaf € 250,- en goud vanaf € 1.800,-) 
- Ringen (zilver van € 128,- en goud vanaf € 375,-) 
- Armbanden (zilver van € 425,- goud vanaf € 1.500,-) 
- Oorsieraden (zilver van € 118,- en goud vanaf € 600,-) 
- Broches (zilver van € 140,- en goud vanaf € 1.250,-) 

Er zijn vele combinatie mogelijkheden. Er kan voor gekozen worden om een hele set samen te stellen van dingen die exact bij elkaar passen, maar u kunt ook verschillende modellen met elkaar combineren.

Aangezien de collectie van N()L zo veelzijdig is, hebben we steeds verschillende modellen in huis. Wilt u na verloop van tijd uw set weer uibereiden dan kan dat altijd. Over het algemeen hebben we zilveren sieraden van N()L, maar ziet u een model dat u aanspreekt en heeft u dit liever in goud dan maken ze dat graag voor u.

Door de grote flexibiliteit van dit atelier, verkopen we hun sieraden graag. De sieraden zijn zeer fraai gemaakt en u kunt zien dat er zorg aan is besteed. Ook de mogelijkheden om modellen aan uw smaak aan te passen spelen hierin een rol. N()L sieraden bestaat dit jaar 50 jaar en heeft ter gelegenheid hiervan een jubileumset gemaakt. Deze set is gelimiteerd tot 200 exemplaren.