Ringen

Of het nu om een klassiek of modern ontwerp gaat, bij Sipkes Edelsmeden behoort dat allemaal tot de mogelijkheden. Moderne eigentijdse vormgeving is wel onze specialiteit. De collectie is steeds in beweging, want we streven ernaar om zo veel mogelijk unieke ringen te maken en zo min mogelijk in serie. De medewerkers hebben dan ook een grote mate van vrijdheid in het ontwerpen en maken van de ringen, hierdoor ontstaat een gevarieerd aanbod.

 

Deze ring is Geelgoud 14 karaat met een 0,21 crt. Ice-flower geslepen diamant.

Zilver, Geel-, Wit- of Roodgoud, 14 of 18 karaat en Platina, met of zonder steen, of misschien wel met meer stenen. De ringen in onze collectie kunnen meestal aan uw persoonlijke wensen worden aangepast, mits dat natuurlijk technisch mogelijk is. Zo kunt u de kleur van het goud zelf kiezen en ook zijn er aanpassingen te doen aan de breedte en dikte van de ringen.

 

Deze ring is Witgoud 14 karaat met een 1,23 crt. briljant geslepen diamant.

Misschien staat die ene ring die u zoekt er niet bij. Dit hoeft geen probleem te zijn! Onze edelsmeden kunnen samen met u de perfecte ring voor u ontwerpen, tekenen en uiteindelijk ook maken. Zodat u uw eigen unieke ring heeft. Neem eens een kijkje in onze webwinkel. Hier ziet u een wisselend aantal van de ringen die we op dit moment in de collectie hebben.

Deze ring is Geelgoud 14 karaat met een 0,40 crt. briljant geslepen diamant.

Een ring cadeau geven is natuurlijk veel leuker dan het geven van een waardebon of iemand meenemen naar de winkel. Aangezien de aankoop van een sieraad nu eenmaal erg persoonlijk is, zijn we erg soepel met ruilen of terug brengen. We geven dan ook gewoon geld terug als we er niet uitkomen.

 

Deze ring is  Geelgoud 14 karaat met een 1,00 crt princess geslepen diamant.